Publicacions

La SEB és la responsable de publicacions periòdiques i també d'altres publicacions de caire esporàdic.

Papers de la Societat Espeleològica Balear 


És una publicació periòdica de caràcter anual, dedicada a contribuir al coneixement de les coves i el carst de les nostres illes.


ISSN:2605-3144
Contacte:publicacions.seb @ gmail.com
Junta de Publicacions:Joaquín Ginés
Joan J. Fornós
Miquel Àngel Gual
Juan José Enseñat

Podeu consultar aquí les normes de publicació.  

Es troben finalitzats els següents números:
 - Número 1 (2018), monogràfic: Les Coves del Drac. 
 - Número 2 (2019).

Actualment, estem oberts a la recepció d'articles per al número 3. Aquests articles, un cop avaluats i acceptats per la Junta de Publicacions, revisats i maquetats estaran disponibles immediatament en aquesta mateixa web per a la consulta i reconeixement públic, en qualitat de treballs en premsa.

Podeu consultar i descarregar tots els articles publicats a través de l'índex de números, a la dreta d'aquesta pàgina.
 
Gràcies a la col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears també podeu accedir al contingut de la revista a través de la Biblioteca Digital de les Illes Balears.

El contingut de la revista està subjecte a la llicència CC-BY-NC-ND.

La llicència Creative Commons amb les restriccions de Reconeixement, No Comercial i Sense Obra Derivada, permet reproduir, distribuir i comunicar públicament l'obra original inalterada sempre que no es faci un ús comercial.Publicacions de caire esporàdic


També participem, generalment en col·laboració amb altres entitats, en l'el·laboració d'altres publicacions, com fulletons i guies de caràcter informatiu i divulgatiu.