dissabte, 2 de gener del 2021

Cobertes del número 3

Com vos avançàvem en la darrera entrada, hem finalitzat el número 3 de la nostra revista. I aquí tenim les cobertes, directament relacionades amb dos dels articles publicats.

 

A la portada es pot veure una fotografia subaquàtica del Sistema Gleda-Camp des Pou. Concretament es pot veure un bussejador progressant per la galeria Vertical del sector Llunyà, realitzada pel nostre company Antoni Cirer.

A la contraportada es poden observar dues imatges obtingudes mitjançant microscòpia electrònica de cristalls d'aragonita i de calcita. Aquestes cristal·litzacions s'han format al nivell freàtic sobre plaques de vidre dins d'un experiment controlat als llacs de les Coves del Drac de Manacor, i s'han obtingut gràcies als Serveis Científicotècnics de la UIB.

En l'apartat corresponent, a la dreta d'aquesta pàgina trobareu tot el contingut d'aquest número, amb els articles individuals llestos per a la seva descàrrega i també tot el número en un únic document.

Però el temps no s'atura i ja estem oberts a la recepció de nous treballs per al número 4, que ben segur serà esplèndid.

Bon any 2021, salut i coves!